Barnwood Originals

Barnwood Originals stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een stijlvol element in elk interieur, maar ook een praktische, ruimtebesparende oplossing. Een echte trend die blijft! Bij Bouwmaterialen Wolter leveren we stalen schuifdeuren in diverse varianten. Bestel vandaag nog jouw schuifdeur van staal en wij leveren binnen 1 dag.

Stalen schuifdeur met glas voor elk interieur

Dichte deuren die een ruimte volledig afsluiten zijn echt passé. Vervang deze door een stalen schuifdeur met glas en creëer direct een ruimtelijk gevoel met meer licht en een strakke uitstraling. Een stalen schuifdeur in stijlvol zwart past niet alleen in een industriële omgeving. Juist in een oudere woning zorgt het voor een fris contrast en geeft het je interieur een echte upgrade. Of je woning nu klassiek, modern of landelijk is ingericht, een stalen schuifdeur past écht altijd. Plaats een stalen schuifdeur in je hal, woonkamer, badkamer of kantoor en je creëert een afscheiding zonder volledig afgesloten te zijn.

Barnwood Originals schuifdeuren exclusief bij Bouwmaterialen Wolter!

Bouwmaterialen Wolter is exclusief leverancier van Barnwood Originals schuifdeuren en Barnwoord Originals schuifdeursystemen. De robuuste en moderne uitstraling van deze deuren garanderen een perfecte match met de woontrends van nu. Net als zij vinden wij dat een kwalitatief product met een geweldig design betaalbaar moet blijven. Dagelijks werken wij samen aan de woonwensen van morgen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden!

Monteren van een stalen schuifdeur

Al onze stalen schuifdeuren worden geleverd inclusief schuifdeursysteem en handvat. De gaten voor het schuifdeursysteem zijn al bovenop de deur voorbereid en de deur heeft ook een sleuf aan de onderzijde voor de vloergeleider. Door deze voorbereidingen is het ophangen van een stalen schuifdeur een fluitje van een cent!

Barnwood Originals
Barnwood Originals
Barnwood Originals

Barnwood Originals stalen scharnierdeuren

Razend populair zijn ze; De zwarte stalen scharnierdeuren met glas. Geen wonder ze zijn stoer, industrieel en geven een luxe uitstraling mee aan uw interieur.

Wist u dat bij het plaatsen van een stalen scharnierdeur nauwelijks extra werkzaamheden nodig zijn om de deur te plaatsen. Wij leveren de deur kant en klaar inclusief kozijn en alle benodigdheden. Dankzij de uitgebreide handleiding, kunt zelfs (mocht u handig zijn) de scharnierdeur zelf plaatsen.

Vaak passen ze ook al in de bestaande kozijn, dan kunt u ze met een kleine aanpassing omwisselen. Dus soms kan deze oplossing goedkoper zijn dan alternatieve deuren. Dat is super handig en geeft uw ruimte meteen een stijlvolle en strakke industriële look.

Wat zijn de voordelen van een Stalen Scharnierdeur?

Een stalen scharnierdeur is uiterst geschikt om ruimtes af te sluiten. Een taatsdeur of schuifdeur valt niet in een kozijn hierdoor zult u vaak zien dat er een kleine spleet boven of onder de deur ontstaat. Via deze spleet laat de deur meer geluid door en zou in sommige gevallen zelfs kunnen gaan tochten. Omdat een scharnierdeur wel goed afsluit is dit dus de ideale optie wanneer u een ruimte geluiddicht wilt maken, zoals bijvoorbeeld bij een toilet, vergaderruimte of speelkamer van de kinderen. Daarnaast is een scharnierdeur eenvoudig te voorzien van een slot, dit maakt het nog makkelijker is om twee ruimtes gescheiden te houden. Bovendien heeft u door het open karakter van de scharnierdeur, veel licht inval en zicht op de andere ruimte.

Kortom:

·         Inclusief stalen kozijn

·         6 mm Veiligheidsglas

·         Barnwood Originals deurbeslag

·         Keuze uit diverse maten en rasterpatronen

·         Poedercoating: RAL 9005 matzwart

·         Eenvoudig schoon te houden met een microvezel doekje

Standaard maten zijn direct leverbaar